Om oss

Tillsammans skapar vi en Kunskapshubb inom Excel för lärande organisationer

Vilka är vi

Annica Larsson driver Addisco och är Excel-instruktören som håller de lärarledda träffarna. Annica har i över 20 års tid utbildat och utvecklat inom Officepaketets alla program. Med en brinnande passion för Excel utbildar hon användare och visar på möjligheterna med utgångspunkt i organisationens egen data och stöttar dem till en produktiv vardag. 

AddiscoOnline.se ägs, drivs och utvecklas i samarbete med Yellowbits AB, som sedan 2012 utvecklat produkter och tjänster inom lärande och kunskapsdelning online. Idag används produkterna bland annat av Stockholms stad och Lunds universitet.

Hör gärna av dig så tar vi en fika - på plats eller digitalt!

Vårt mål är att optimera användandet av Excel för företag

Våra utbildningar anpassas efter era förkunskaper och era behov.

Genom en väl inarbetad metod säkerställer vi att ni lär er det som ni behöver för att skapa bra produktivitet i ert dagliga arbete i Excel. 

Vi grupperar medarbetare efter förkunskaper, behov och användnings-frekevens, för att snabb nå utbildningens kärna för respektive grupp. 

Vi lyfter in förslag på lösningar utifrån era filer och er data i utbildning - vilket medför att ni både får en utbildning och nya uppslag på hur ni kan förenkla ert arbete i Excel.   

 

Kontakta oss gärna för mer information över en kaffe på plats eller digitalt

Ser fram emot vårt nästa kontakt. 

Hälsar Annica med medarbetare

Kontakta oss

Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig inom en arbetsdag.

Jag godkänner personuppgiftspolicyn.